Belépés
FõoldalKeresésOldalakRegisztrációBelépés
<< < < |<
Hírek
Nyíregyháza
Autó-motor
Autógumi
Beton
Bútor
Gránit
Egészség
Erotika
Építőipar, építőanyag
Esküvő
Fotó fotófelszerelés

Kedvencekhez Befúvásos cellulóz szigetelés
2011-09-20 12:54:34

Legolcsóbb az el nem használt energia!
2011-09-20 12:54:34

Befúvásos cellulóz szigetelés

Mindannyian tudjuk, hogy az energiaárak folyamatos emelkedése miatt egyre nagyobb teher a lakások, családi házak fűtése, klimatizálása. Azt viszont kevesen tudják, hogy az egyre drágábban megvásárolt hőből mennyi marad a lakásban, és mennyi az, amivel az eget próbáljuk fűteni. Ezt általánosságban nem lehet pontosan megmondani, hiszen a lakások közt óriási különbségek lehetnek.
Padlófűtés a padláson!?

Tény, hogy az esetek többségében a legnagyobb hőveszteség a födémen keletkezik. Sok esetben a lakás fűtésigénye felére csökkenthető egy jól kivitelezett, hőhídmentes befúvásos cellulóz-födémszigeteléssel.

Az 1970-es, 80-as években épült lakások, családi házak Magyarországon az akkori alacsony energiaárak miatt hőszigetelés nélkül épültek meg. A 90-es évektől a külső homlokzati falak hőszigetelése a különböző homlokzati hőszigetelő rendszerek elterjedésével sok lakásnál részben megoldódott. Arra viszont kevesen gondoltak eddig, hogy az ilyen típusú lakásoknál legalább akkora felületet jelent a mennyezet, mint a falak összesen. Ráadásul a hőről tudjuk, hogy fölfelé száll. Az ilyen házaknál a fűtött légteret 2 réteg deszkázat, esetleg néhány centiméternyi sár, vagy perlitbeton választ el a padlástértől. Ezek a szerkezetek 2,85-1,8 W/m2K hőátbocsátási együtthatóval rendelkeznek, amivel gyakorlatilag "padlófűtést üzemeltetünk" a padláson. Egy szakszerű stukatorfeltöltéssel való szigeteléssel ez az érték
0,21-0,24 W/m2K-re javítható, amivel a födémen jelentkező hőveszteség akár tizedére is csökkenthető!
Kellemes hűvös nyáron

A téli fűtésmegtakarítás mellett egyre fontosabb szerepet kap a nyári hőség elleni védekezés is.
Egy cellulózzal hőszigetelt lakásban gyakorlatilag szükségtelenné válik a klíma használata. A folymatos energia-, és költségmegtakarítás mellett megszűnnek az olyan légkondícionálással járó kellemetlenségek, mint a megfázás, a levegő kiszáradása, és a tiszítatlan készülékből adódó megbetegedések.

Szakszerűség

Tapasztalataink azt mutatják, hogy sokan próbálkoznak a padlás szigetelésével: inkább kevesebb, mint több sikerrel! Sajnos a nem szakszerűen elkészített szigetelések - amellett, hogy nem működnek hatékonyan - , gyakran olyan problémákat okoznak, mint a sarkokban megjelenő páralecsapódás, vizesedés és penészesedés.


A megoldás?

Javasoljuk, hogy gondolja végig: Mennyi pénzt költ fölöslegesen, rendszeresen fűtésre, és ismerje meg azt a lehetőséget, amivel véget tud vetni a további pazarlásnak.

A fent említett problémákra kínálunk Önnek egy megfizethető, garantáltan hatékony megoldást: a befúvásos cellulóz szigetelést.

Lad-Bau Kft
Cím: Iroda: 4320 Nagykálló, Szabadság tér 15.
Üzem: 4334 Hodász, külterület 0110/4
Telefonszám: +36-30-289-98-91
email: info@ladanyi.hu
http://www.ladanyi.hu

Megosztás

Befúvásos cellulóz szigetelés
Nyomtatóbarát változat | Barátomnak küldöm |
Cégek Szabolcs megye
Összes cég
Települések
Nyíregyháza
Kisvárda
Nyírbátor
Nagykálló
Kedvencekhez Befúvásos cellulóz szigetelés
2011-09-20 12:54:34


developed by Centrumnet Systems